” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen” -Myrjan

Agenda

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Alleen of samen met andere inspirerende mensen die kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Dus, wil jij meer informatie? Bel of mail mij gerust!

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Training intuïtieve ontwikkeling

Wil jij meer tijd, ruimte en rust ervaren? Onderscheid maken tussen feiten, emoties en ideeën? Meer kennis hebben van je energielichaam? Makkelijker grenzen stellen? Luisteren naar jezelf? Meer balans in je leven? Minder piekeren? Meer bewust zijn van jouw gevoelens en die van de ander? Deelnemen aan een innerlijke reis die leidt tot meer geluk en balans in jouw leven? Dan is de training intuïtieve ontwikkeling iets voor jou! Wil je meer informatie? Lees dan snel verder! 

Workshop Magnetiseren

Wil jij meer weten over magnetiseren? Leren hoe je energie kan doorgeven? Ontdekken of je heldervoelend, helderwetend of helderziend bent? Dan is de workshop magnetiseren iets voor jou! Wil je meer informatie? Lees dan snel verder! 

Meditatie & Visualisatie 

Heb jij zin om een avondje samen te mediteren & visualiseren? Mediteren & visualiseren in een groep versterkt de meditatie van elk individu. Daarnaast geeft het vaak nieuwe inzichten en inspiratie. De deelname is nog gratis omdat ik op deze manier een bijdrage wil leveren in deze bijzondere tijd. Dus, heb je interesse in een meditatie & visualisatie? Lees dan snel verder! 

Circle of Silence

We worden de komende tijd uitgedaagd de stilte te blijven vinden in onszelf en de onrust in ons te omarmen. Om naar onze intuïtie te luisteren en onze waarheid te leven. Wil jij deelnemen aan de Circle of Silence? De stilte vinden in jezelf? Lees dan snel verder!

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial