Training intuïtieve ontwikkeling

Training intuïtieve ontwikkeling start oktober.

Intuïtie is dat wat je vanuit je kern weet, het zogezegde spontane weten vanuit een gevoel.
Het is heerlijk als je intuïtie je beste raadgever is. Door je keuzes van binnenuit te maken en je gevoel te volgen ervaar je meer rust en geluk in je leven. Je raakt in verbinding met jezelf en met alles om je heen. In deze training leer je deze natuurlijke verbinding te maken en voortaan op je intuïtie te varen. Je zult zien dat je leven een stuk eenvoudiger wordt.
Je wordt je bewuster van jezelf, je energielichaam, je grenzen en mogelijkheden. Dat komt omdat je leert om je levensenergie, ook wel aura en chakra’s genoemd, beter waar te nemen en te voelen. Door allerlei gebeurtenissen kunnen er blokkades zijn in je energielichaam. Dat maakt het erg lastig om je intuïtieve kanalen verder te openen. Onze gedachten hebben een sterke invloed op onze energiehuishouding. Door je aandacht daar bewust op te richten, krijg je invloed op jouw energie. Je ontdekt of je helder weet, ziet of voelt, wat bijdraagt aan je persoonlijke groei.

Bewustwording van onze energie zorgt ervoor dat we ervaren dat niet alles logisch verklaarbaar is. – Dat gevoel als je in je droomhuis staat, het idee om toch maar op die eigenlijk ongeschikte vacature te reageren of die verkoper die je ‘op de een of andere manier’ niet vertrouwt.- Het zijn voorbeelden van je intuïtie die zijn werk doet. Meestal gebeurt het spontaan op onverwachte momenten, maar je kunt je intuïtie ook een handje helpen, vooral door beter te leren visualiseren, want alles is ooit ontstaan in onze verbeelding. Met eenvoudige oefeningen verbeter je je verbeeldingsvermogen en leer je om beter gegrond te zijn. Zo blijf je zo dicht mogelijk bij jezelf en weet je hoe je bewust moet handelen.

Overdracht
Tijdens de training besteden we niet alleen aandacht aan onze eigen energie, maar ook aan de overdracht van energieën. Er bestaat een voortdurende wisselwerking tussen energieën wanneer we in contact zijn met anderen of een bepaalde ruimte binnenkomen. Het is cruciaal dat je je realiseert of je energie geeft of neemt en of jouw stemming verandert door anderen of je omgeving. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je gevoelens van onzekerheid tijdens een vergadering daadwerkelijk uit jezelf komen, maar het kan ook heel goed zijn dat je de onzekerheid van de persoon naast je voelt en overneemt. Als je je daar bewust van bent, kun je je gedrag veranderen.

Wat kun je bereiken met intuïtief ontwikkelen?

* Meer tijd, ruimte en rust ervaren;
* Onderscheid maken tussen feiten, emoties, ideeën
en je eigen interpretaties daarvan;
* Meer kennis van je energielichaam;
* Makkelijker grenzen stellen;
* Luisteren naar jezelf;
* Meer bewust zijn van jouw gevoelens en die van de ander;
* Meer balans in je leven;
* Minder piekeren.
* Een innerlijke reis die leidt tot groei en meer geluk en balans in je leven.

Uit mijn jarenlange ervaring weet ik dat hier aandacht, discipline, energiebewustzijn en oefening voor nodig zijn, maar dan is het ook direct toepasbaar in je werk- en privé leven. Juist door de oefeningen zal je meer rust en helderheid gaan ervaren. Eerst zal dit inspanning en tijd vragen.

Tijdens deze training

– Geleide meditaties om tijdens de trainingsweken en daarna thuis te oefenen;
– Online reflectie tijdens de trainingsweken;
– Map waarin de theorie van de training is beschreven.

Trainingsdagen:
Zaterdag 29 oktober van     9:30 uur – 12:30 uur
Zaterdag 12 november van 9:30 uur – 13:30 uur
Zaterdag 10 december van 9:30 uur – 13:00 uur

Kosten:

Particulieren € 186 + 21% btw = € 225,-  Inclusief koffie en thee en wat lekkers.
Bedrijven       € 225,-     excl. 21 % btw

Betalingregeling zie algemene voorwaarden. Betaling in termijnen in overleg zeker mogelijk.

Locatie: Zwolle, binnenkort bekend

Vragen?  info@myrjan.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial