“Wie voelt leeft. Wie niet meer voelt wat hij voelt, wordt geleefd. Leer wat je voelt” - Myrjan

Praktijkinformatie

 • Ma/di/do/vrij tot 14:15 uur. Avonden in overleg mogelijk.
 • Burgemeester van Drijbersingel 39,
  8021 JB Zwolle

Coronamaatregelen
Bij de coachsessies houden we 1,5 meter afstand. Er is mogelijkheid bij binnenkomst je handen te reinigen met reinigingsmiddel voor en na de sessie. Ik reinig mijn handen met water en zeep voor en na de sessie. Er is een toilet en water/zeep aanwezig om je handen te wassen. Ook in het gebouw wordt aan de maatregelen gehouden. De ramen in mijn praktijkruimte gaan regelmatig open. Graag via de lift omhoog en wanneer mogelijk met de trap naar beneden. Vragen die moeten worden gesteld voordat je komt (RIVM-richtlijn):

– Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: Veel hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
– Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
– Heb je het coronavirus en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

Belangrijk: Wanneer een van bovenstaande vragen met JA is beantwoord zal de afspraak uitgesteld worden tot op alle vragen NEE geantwoord kan worden. Bedankt!

Vergoedingen
Er wordt wel eens gevraagd wat de vergoedingsmogelijkheden zijn. De behandelingen en coachsessies worden niet door verzekeraars vergoed. Ik ben gediplomeerd coach, het is mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt voor een coachtraject, training of een behandeling. Steeds meer vragen een coachtraject aan bij hun werkgever met positief resultaat. Een optie is ook dat in jouw CAO een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Onafhankelijk van de klacht kan het zijn dat dit budget te besteden is aan coaching omdat dit vaak ook of juist uw werk positief beïnvloed. Jouw CAO is op te vragen bij de werkgever of HR manager. Daarnaast kunt u uw werkgever, HR manager of bij personeelszaken vragen of er een opleidings- of bijzonder budget aanwezig is. Binnen de opleiding valt ook coaching. Vaak waar je privé tegen aan loopt heeft invloed op je werk en andersom. Mochten de kosten voor een traject een belemmering zijn maak dit dan gerust bespreekbaar. We kijken samen naar wat wel mogelijk is.

Annuleren van afspraken
Cliënten kunnen afspraken tenminste 48 uur van te voren verzetten of annuleren. Afspraken welke binnen 48 en 24 uur verzet worden breng ik 30 % van het bedrag in rekening. Voor afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of wanneer er geen afmelding is wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht. Dit geldt voor alle trajecten en behandelingsvormen. Voor trainingen en lezingen gelden andere afspraken. Bij aantoonbare overmacht, ga ik daar uiteraard soepel mee om.

Voor overige voorwaarden & privacy zie Algemene Voorwaarden.

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial