Praktijkinformatie

  • Je laat je voorkeurstijden weten en ik kijk wat mogelijk is!
  • Zwartewaterallee 25,
    8032 DZ

Praktijkinfo

Coronamaatregelen
In mijn praktijk houd ik mij aan maatregelen rondom Corona.  Bij de coachsessies houden we 1,5 meter. Ik reinig voor en na de sessie mijn handen en je kan dit zelf ook doen. Er is een toilet en water/zeep aanwezig om je handen te wassen. Ook in het gebouw wordt aan de maatregelen gehouden. Graag via de lift omhoog en wanneer mogelijk met de trap naar beneden. Vragen die moeten worden gesteld voordat je komt (RIVM-richtlijn):

– Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
– Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
– Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
– Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
– Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Belangrijk: Wanneer een van bovenstaande vragen met JA is beantwoord zal de afspraak uitgesteld worden tot op alle vragen Nee geantwoord kan worden. Bedankt!

Vergoedingen

Wanneer je interesse hebt wil je nu ook vast weten wat de vergoedingsmogelijkheden zijn. De behandelingen en coachsessies worden niet door verzekeraars vergoed. Ik ben gediplomeerd coach, het is mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt voor een coachtraject, training of een behandeling.
Een optie is dat in uw CAO een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Onafhankelijk van de klacht kan het zijn dat dit budget te besteden is aan coaching omdat dit vaak ook of juist uw werk positief beinvloed. Uw CAO is op te vragen bij de werkgever of HR manager. Daarnaast kunt u uw werkgever, HR manager of bij personeelszaken vragen of er een opleidings- of bijzonder budget aanwezig is. Binnen de opleiding valt ook coaching. Vaak waar je privé tegen aan loopt heeft invloed op je werk en andersom.

Annuleren van afspraken

Cliënten kunnen afspraken tenminste 48 uur van te voren verzetten of annuleren. Afspraken welke binnen 48 en 24 uur verzet worden breng ik 30 % van het bedrag in rekening. Voor afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of wanneer er geen afmelding is wordt 100 % van het bedrag in rekening gebracht. Dit geldt voor alle trajecten en behandelingsvormen. Voor trainingen en lezingen gelden andere afspraken. Bij aantoonbare overmacht, ga ik daar uiteraard soepel mee om.

Voor overige voorwaarden & privacy zie Algemene Voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial