Myrjan Vroom

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Een zeepbel heeft iets magisch, straalt en beweegt moeiteloos en vrij. Ik heb geleerd door mij te ontwikkelen op alle niveaus (spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek) mij te bewegen vanuit een innerlijke vrijheid. Waar ik mij eerst liet leiden door wat ik ‘dacht’ wat mijn pad was ben ik toch gaan luisteren naar iets wat steeds binnen in mij fluisterde. De grote positieve switch kwam in 2008 toen ik ervoor koos om deze praktijk te starten en nu volledig zelfstandig te werken. Door groei in bewustzijn ontvang ik nog steeds nieuwe antwoorden, ingevingen en inzichten. Dit voorkomt vaak stress, gepieker en onnodig lijden en zet me in beweging.

Mijn naam is Myrjan Vroom, 39 jaar en ik ben al jaren zelfstandig ondernemer. Graag begeleid ik mensen om meer rust te vinden en te kijken hoe ze een switch kunnen maken in dat wat jou bezig houdt. Je kunt wel weten dat je het anders wil, maar waar begin je. Hoe? Voorkom dat je blijft lijden terwijl je voelt dat verandering mogelijk is. Diepgaande verandering zorgt voor groei en leiding. Soms is het lastig zelf te voelen wat blokkeert en ik help dit graag zichtbaar worden. Ik word er blij van wanneer mensen in verbinding zijn met zichzelf. Wanneer ik een mens zie stralen en vrijheid voel, net als de zeepbel.

Het helpt mij te weten in welke tijd we leven en wat dit voor invloed op ons heeft. We zijn in een nieuwe tijd beland wat ons als mens nieuwe mogelijkheden geeft en grote aanpassing vraagt. Alles verandert enorm snel binnen bedrijven, overheden, verenigingen, instanties, relaties en in ons onszelf. Werken vanuit macht en angst en controle werkt niet meer. Wel vanuit verbinding, vertrouwen en samen de nieuwe mogelijkheden zien.  Ieder heeft zijn eigen pad hier te bewandelen. Het leven is magisch met haar universele wetten, kracht en mogelijkheden. Alles wat je aandacht geeft groeit.

 

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Hoe het begon

Voordat ik begon met mijn eigen praktijk ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2001 heb ik de HBO opleiding Accountmanagement (Marketing en communicatie) afgerond aan de Hogeschool Schoevers in Groningen. Daarna heb ik lange tijd in de makelaardij gewerkt en de laatste jaren was ik Senior Accountmanager bij uitgeverij Wegener. Met geheel Nederland als werkgebied was dit een boeiende, leerzame tijd.

Myrjan Vroom

Start als intuïtief Coach

In 2010 werd een droom werkelijkheid: Ik begon mijn eigen onderneming. En niet in de sales, marketing of makelaardij. Vanaf 2004 ben ik mij namelijk intuïtief en spiritueel gaan ontwikkelen. Ik heb cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond en vele boeken gelezen. Een belangrijke stap was de opleiding Jassentechniek in Oss. Vanaf de inschrijving wist ik dat dit de opstap zou zijn naar mijn eigen praktijk en droom als zelfstandig ondernemer. Een jaar later kwamen de eerste cliënten. Nog steeds werk ik met deze effectieve behandelmethode. Daar heb ik het magnetiseren en coachen aan toegevoegd. In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen begeleiden om aansluiting te vinden met hun natuurlijke staat van zijn. Zichzelf.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Certificaten

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht