Myrjan Vroom

Gediplomeerd coach – heler – trainer – spreker

 

Leer wat je voelt en kom vanuit daar in beweging. En hoe doe je dat dan? Voor mij was de grote switch in 2008. In dit jaar heb ik ervoor gekozen om een mijn praktijk te starten. Met nog een goede baan in het bedrijfsleven met veel zekerheid koos ik voor een nieuwe weg. Dit bracht twijfel, onzekerheid, angst, gepieker en vooral vreugde, plezier, resultaat en nieuwe ontmoetingen. Hoe? Door een groot vertrouwen te ervaren waar iedereen contact mee kan maken. Enorm veel inspiratie en kennis is tot mij gekomen en als vanzelf komen mensen nu bij mij die ik mag begeleiden. Dan stroomt het bij mij omdat mij dat weer veel vreugde en energie geeft.

Mijn naam is Myrjan Vroom, 40 jaar, partner en moeder van twee prachtige dochters. Graag begeleid ik mensen om meer rust te vinden en inzicht te geven in waar ze tegen aan lopen. Soms kan je aan alles voelen dat je vastloopt in werk en/of privé. Je kunt wel weten dat je het anders wil, maar waar begin je. Hoe? Voorkom dat je blijft lijden met hoop op verbetering en dat het wel goed komt. Het is mijn passie om mensen te leren voelen wat in hen leeft en hiermee in contact te komen. En niet alleen dat, graag geef ik je inzicht in hoe het totaal anders en plezieriger kan. Niet altijd makkelijker wel veel mooier! Weer regie over jouw leven en het leven waarvoor je geboren bent.

 

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Hoe het begon

Voordat ik begon met mijn eigen praktijk ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2001 heb ik de HBO opleiding Accountmanagement (Marketing en communicatie) afgerond aan de Hogeschool Schoevers in Groningen. Daarna heb ik lange tijd in de makelaardij gewerkt en de laatste jaren was ik Senior Accountmanager bij uitgeverij Wegener. Met geheel Nederland als werkgebied was dit een boeiende, leerzame tijd.

Myrjan Vroom

Start als intuïtief Coach

In 2010 werd een droom werkelijkheid: Ik begon mijn eigen onderneming. En niet in de sales, marketing of makelaardij. Vanaf 2004 ben ik mij namelijk intuïtief en spiritueel gaan ontwikkelen. Ik heb cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond en vele boeken gelezen. Een belangrijke stap was de opleiding Jassentechniek in Oss. Vanaf de inschrijving wist ik dat dit de opstap zou zijn naar mijn eigen praktijk en droom als zelfstandig ondernemer. Een jaar later kwamen de eerste cliënten. Nog steeds werk ik met deze effectieve behandelmethode. Daar heb ik het magnetiseren en coachen aan toegevoegd. In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen begeleiden om aansluiting te vinden met hun natuurlijke staat van zijn. Zichzelf.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Certificaten

Contact

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial