Myrjan Vroom

Gediplomeerd coach – heler – trainer – spreker

Magisch, zo’n zeepbel. In beweging, overgeven aan de stroom, vrij en kwetsbaar.  Ik heb geleerd door mijn spirituele en emotionele ontwikkeling te bewegen vanuit een gevoel van innerlijke vrijheid. Waar ik mij eerst liet leiden door wat ik ‘dacht’ wat mijn pad was ben ik toch gaan luisteren naar iets wat steeds binnen in mij fluisterde. Wat hebben mijn emoties en gedachten mij te vertellen en wat zijn mijn daadwerkelijke verlangens. De grote positieve switch kwam in 2008 toen ik na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven mijn eigen praktijk startte. Mijn oudste dochter is in 2009 geboren en zij leerde mij, gewoon door er te zijn, de stilte en emoties in mijzelf te ervaren en gaf mij tijd voor reflectie. In meer dan 10 jaar heb ik vele trainingen, opleidingen, workshops en lezingen gevolgd om mijn eigen kennis naar boven te halen. Ik weet en ervaar dat wonderen bestaan, wij enorm krachtig zijn en zelf bepalen hoe wij situaties ervaren. Vanuit het nu leiding nemen en durf open te staan voor wonderen!

Mijn naam is Myrjan Vroom, 39 jaar en ik ben al jaren zelfstandig ondernemer. Graag begeleid ik mensen om meer rust te vinden en inzicht te geven in waar ze tegen aan lopen. Soms kan je aan alles voelen dat je vastloopt. Door externe omstandigheden welke op je pad komen en stress wat je ervaart. Ook wanneer je al een tijd bezig bent met persoonlijke ontwikkeling kom je in nieuwe situaties terecht waarin je kan blokkeren. Je kunt wel weten dat je het anders wil, maar waar begin je. Hoe? Voorkom dat je blijft lijden terwijl je voelt dat verandering mogelijk is. Soms is het lastig zelf te voelen wat blokkeert en ik help dit graag zichtbaar worden. 

Door een sterke verbinding met mijzelf ervaar ik een verlangen om andere mensen dit ook te laten ervaren. Het voelt als iets wat ik te doen heb van binnenuit. Er blijven ook bij mij ups en downs, angsten en heftige en intense ervaringen. En juist die brengen mij bij diepe gevoelens die ik als enorme kracht kan inzetten. In verbinding zijn betekent niet onnodig lijden, maar leiding gaan nemen. Ik wil bijdragen aan een liefdevolle, lichte wereld. Ieder mens waarmee ik werk wil kijken naar een deel in zichzelf wat hem of haar nog uit verbinding haalt. Wanneer je bewust wordt van dit deel, iets in jezelf zelf kan helen, kan je weer verder en in je kracht staan. Op je werk en thuis en je verdere omgeving heeft dit direct effect. Ik vind het een rijkdom te ervaren dat wanneer jij straalt je dit gaat uitzenden de wereld in! En dat heeft deze wereld nodig.

 Alles verandert enorm snel binnen bedrijven, overheden, verenigingen, instanties, relaties en in ons onszelf. Werken vanuit macht en angst en controle werkt niet meer in dit nieuwe tijdperk. Wel vanuit verbinding, vertrouwen en samen de nieuwe mogelijkheden zien, vanuit synergie.  Ieder heeft zijn eigen pad hier te bewandelen in verbinding met anderen. Het leven is magisch met de kennis van haar universele wetten, kracht en mogelijkheden. Alles wat je aandacht geeft groeit!

 

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Hoe het begon

Voordat ik begon met mijn eigen praktijk ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2001 heb ik de HBO opleiding Accountmanagement (Marketing en communicatie) afgerond aan de Hogeschool Schoevers in Groningen. Daarna heb ik lange tijd in de makelaardij gewerkt en de laatste jaren was ik Senior Accountmanager bij uitgeverij Wegener. Met geheel Nederland als werkgebied was dit een boeiende, leerzame tijd.

Myrjan Vroom

Start als intuïtief Coach

In 2010 werd een droom werkelijkheid: Ik begon mijn eigen onderneming. En niet in de sales, marketing of makelaardij. Vanaf 2004 ben ik mij namelijk intuïtief en spiritueel gaan ontwikkelen. Ik heb cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond en vele boeken gelezen. Een belangrijke stap was de opleiding Jassentechniek in Oss. Vanaf de inschrijving wist ik dat dit de opstap zou zijn naar mijn eigen praktijk en droom als zelfstandig ondernemer. Een jaar later kwamen de eerste cliënten. Nog steeds werk ik met deze effectieve behandelmethode. Daar heb ik het magnetiseren en coachen aan toegevoegd. In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen begeleiden om aansluiting te vinden met hun natuurlijke staat van zijn. Zichzelf.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Certificaten

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial