Training intuïtieve ontwikkeling

Heb je door hoeveel jij je laat leiden door gedachten, jouw omgeving, andere mensen, beperkende gedachten, patronen en overtuigingen? Heb je fysieke klachten, emoties welke je niet goed kan verklaren?

In de tijd waarin we leven hoeven we de wereld niet als stressvol te ervaren wanneer je nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Intuïtieve vaardigheden onder andere om ons te kunnen aanpassen in deze snel veranderende omgeving. Enorm veel prikkels en afleidingen komen dagelijks middels vele kanalen op ons pad. Wanneer je teveel in je hoofd bent zal de buitenwereld en alle prikkels enorme invloed op je uitoefenen.

Ik wil jou graag leren hoe je jezelf meer kan overgeven aan wat binnenin jou geleefd wil worden. Hoe meer jij ervaart hoe het is om in contact te zijn met je intuïtie, hoe meer je hiernaar zal luisteren. Je zal meer geluk, mogelijkheden, vertrouwen en rust gaan ervaren.

Hoe meer je los komt van het denken hoe makkelijker je onderscheid kan maken in gedachten, emoties, patronen en je gevoel. Dit draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en groei van jou. Deze cursus is ongelooflijk krachtig voor jezelf, het proces waarin jij nu zit en helpt jou in de communicatie met anderen. Je laat niet langer je gedachten en emoties leidend zijn, maar je intuïtie. Ook neem je andere beslissingen die beter blijken te zijn voor jou, je gezin, je omgeving of je bedrijf, collega’s of medewerkers. Ik wil je uitdagen om in een wakkere staat te komen waarbij je bewust wordt van je dagelijkse handelen. Je wilt niet weten hoe intuïtief en gevoelig je al bent en hoe jij dit bewust nu kan leren inzetten!

‘Wanneer je naar binnen keert en luistert naar de innerlijke waarnemer ontstaat verbinding en ruimte. En ruimte maakt mogelijkheid om los te laten en verandering mogelijk te maken’ – Myrjan

Inhoud training

Ik zie zoveel mensen die werken met hun vaardigheden, die goed zijn in wat ze doen en ook zeker genieten van wat ze hebben. En toch te veel drukte ervaren, steeds in onprettige, zelfde situaties terecht komen of zich erg moe voelen. Fysieke klachten, slecht slapen, het gevoel geleefd te worden door de agenda en met soms symptomen als burn-out als gevolg. Ik vind het in deze tijd een must om je intuïtie te ontwikkelen en gun het ook iedereen! Want het is niet de buitenkant die jou laat zien of je het goed voor elkaar hebt, jijzelf draagt de waarheid en wat het beste voor jou is in je. Dit is een gezonde beweging van binnenuit. Alle inhoud van de training draagt uiteindelijk bij aan de ontwikkeling van jouw intuïtie en persoonlijke groei.

Alles is energie

Intuïtie ontwikkel je het makkelijkst wanneer je bewust bent van energie. Wij als mens zijn meer dan een fysiek lichaam. Ons fysieke lichaam heeft een frequentie en is energie. De frequentie van ons fysieke lichaam is lager dan ons omliggende energie lichaam, ook wel aura genoemd. We vinden dit vaak zweverig. Toch voelen we wél aan of iemand te dichtbij komt (in ons energieveld) of dat iemand ons ‘energie’ kost. Dit omdat we daadwerkelijk energie lekken, weggeven en energie van anderen in ons veld krijgen. Wanneer je kennis hebt dat alles energie is en ook alles in verbinding is met elkaar geeft dit een nieuwe blik op de wereld. Je hoeft het zeker niet als waarheid aan te nemen van mij, maar het helpt jou zeker om jouw waarheid hierin te vormen. En dat bekrachtigt jou weer.

Grenzen

Je zal beter grenzen kunnen aangeven en beter in staat zijn te reageren in lastige situaties en gesprekken. Je leert anders te kijken naar pijnlijke emoties. We willen goed doen voor de ander en vaak zie ik dat mensen hun grens hierin overgaan. Dit is niet goed voor jou en kost enorm veel energie. Vaak laten we onze stemming afhangen van onze omgeving. Je herkent het vast dat je aanvoelt hoe de sfeer in een ruimte is of zelfs hoe iemand zich voelt. Vaak komen we dan in een staat van alertheid of willen we de sfeer positief beïnvloeden. Ook kan het zijn dat je stemming totaal omslaat in een minder prettig gevoel wanneer iemand in jou buurt is. Stemmingswisseling die van buitenaf veroorzaakt worden kosten vaak veel energie. Het is vermoeiend en wordt vaak ervaren als het verliezen van energie. Zonde! Door kennis van energie die je krijgt ga je veel meer begrijpen wat energie kost en wat jou energie brengt. Simpele vragen brengen al veel inzicht: Waar lek jij energie? Welke energie zuigende verbindingen ervaar jij? In deze cursus vragen we het onze intuïtie.

Ontspanning

In de training wil ik je vooral de diepe ontspanning en contact met jezelf laten ervaren. Je krijgt kennis over de noodzaak om onze intuïtie in deze tijd te gebruiken om fit te blijven. In een diepe ontspanning komen, wat iedere cursist altijd op een eigen niveau lukt, is al zeer prettig. Ook kan het in jou iets in beweging brengen wat eerst energie kan kosten waarbij je tegelijkertijd weet dat het je verder gaat helpen. Dat weten maakt jou groei veel makkelijker en prettiger en zorgt ervoor dat je makkelijker zal loslaten. Vaak kost besluiteloosheid, grenzen overgaan veel meer energie dan de energie die groei je kost. Hierin is ook het grote voordeel dat het je uiteindelijk heel veel energie zal geven! Het heeft dus een functie en brengt jou iets.

De groep

De oefeningen zijn veel in de vorm van visualisaties en geleide meditaties. Deze worden beoefend zittend op een stoel waarbij je leert om in beelden te zien wat er nu in jou leeft en geleefd wil worden. Dit noemen we visualiseren, de oertaal van onze geest. Cursisten vertrouwen vaak direct een prettige en veilige sfeer. Veel cursisten hebben geen tot weinig ervaring. Je bent er in deze cursus helemaal voor jezelf. De trainer heeft interactie met één van de deelnemers bij een vraag of wanneer er iets gedeeld wordt. Deze korte interacties dragen vaak enorm bij aan jouw gevoelens en ideeën over dit onderwerp.

Overdracht

We besteden niet alleen aandacht aan onze eigen energie, maar ook aan de overdracht van energieën. Er bestaat een voortdurende wisselwerking tussen energieën. Wanneer we in contact zijn met anderen of een bepaalde ruimte binnenkomen. Vooral hooggevoelige mensen zullen dit herkennen. Dit kan je als kracht inzetten, maar wordt vaak niet zo gevoeld. Zie ook mijn pagina over hooggevoeligheid.

Het is cruciaal dat je je dit realiseert en wat je hiermee kan doen om je fit te blijven voelen. Ook laten we onze stemming en gedrag hierdoor beïnvloeden. Door deze simpele bewustwording zal vanzelf je gedrag en reacties in het dagelijks leven positief veranderen. Ook omdat we dit steeds laten terug komen in de cursus.

Mindfulness

Wikipedia schrijft: “Mindfulness is een vorm van meditatie of de training daarin waarbij men zich op een niet-reactieve manier bewust is van de fysieke en geestelijke sensaties en situaties van het moment.”

In de training is aandachtig zijn een thema wat steeds terug komt. Om onze intuïtie te leren vertrouwen is het goed om bewust te zijn hoe wij ons laten leiden door onze gedachten en emoties. Hoe we ons steeds meer gaan gedragen naar wat onze omgeving van ons vraagt en wat wij onszelf opleggen en anderen van ons verwachten. We hebben hierin veel meer keuzes dan je denkt. Wat doen we met al onze emoties en gedachten en wat voor een oordeel geven we hier aan zonder dat we dit in de gaten hebben? Dit heeft grote invloed op ons gehele systeem, brein en gemoedstoestand.

Wat kun je bereiken met de training?
  • meer tijd, ruimte en rust ervaren;
  • onderscheid maken tussen feiten, emoties, ideeën en je eigen interpretaties daarvan;
  • meer kennis van je energielichaam;
  • makkelijker grenzen stellen;
  • luisteren naar jezelf;
  • meer bewust zijn van jouw gevoelens en die van de ander;
  • meer balans in je leven;
  • minder piekeren;
  • een innerlijke reis die leidt tot groei en meer geluk en balans in je leven;

Referenties

Nynke (56) – Drachten
Mijn ervaring met Myrjan
Een zeer leerzame training waarin je je eigen ik tegen komt. Myrjan straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor voelde ik me bij de eerste training al op mijn gemak. Myrjan legt in duidelijke bewoording uit wat de oefeningen inhouden.Na de oefeningen volgt een terugkoppeling. Iedere cursist ervaart de oefeningen verschillend. De handvatten, oefeningen en het cursus materiaal heb ik als zeer zinvol ervaren.
Wat heeft het je gebracht?
In de regel voel ik me gestrest en gespannen. Ik vind het moeilijk om mijn hoofd leeg te maken en in stressvolle situaties rustig te blijven. Ik laat me snel leiden door emoties. Door de training ben ik me bewust van mijn gedrag en wat voor gevolgen dit kan hebben. Doordat ik vooraf grond kom ik tot rust. Door positieve energie uit te stralen, krijg je dit ook weer terug. Op termijn ga ik zeker een vervolg training doen. Myrjan erg bedankt voor de positieve ontwikkeling die ik bij jou heb ervaren.

Mariella – Zwolle
Hoe heb je de training ervaren?
Prettige omgeving en prettige coach waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Er zaten bijzondere momenten en openbaringen in de training die soms belastend waren (kosten soms extra energie) maar ook verhelderend.

Wat ga je van het geleerde in praktijk brengen?
Tijd nemen om stil te staan bij welk gevoel bij mij hoort en welk gevoel bij mijn collega/ medewerker (me niet teveel verantwoordelijk voelen voor het gevoel van de ander)

Mariette (55) – Epe
Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan is inspirerende vrouw die je op prachtige wijze weet te begeleiden naar echte diepgang in jezelf. Er zijn zoveel facetten in de cursus aangeraakt dat je na iedere ervaring meer wil. Intuïtieve ontwikkeling onder begeleiding van Myrjan is een groot cadeau aan jezelf, dat ik voor geen goud had willen missen en waar ik nog dagelijks plezier van heb.
Wat heeft het je gebracht?
De ochtendmeditatie is een terugkerend ritueel in mijn leven, dat energie oplevert. Wanneer ik de dag zonder meditatie en yoga oefeningen begin, start mijn dag eigenlijk met een achterstand.
Ben ik aan het piekeren? Met de oefeningen van Myrjan weet ik hoe ik mijn ‘ hoofdkantoor’ kan ombuigen naar vertrouwen.

Joost (29) – Zwolle
Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan geeft de cursus op een prettige wijze waarbij ze telkens aansluiting weet te vinden bij de behoeften van de groep. Daarbij vind ik haar opgewekt, betrokken, gevoelsmatig en doortastend.
Wat heeft het je gebracht?
De training heeft mij geleerd dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. Dit helpt mij erg in het dagelijks leven, bijvoorbeeld wanneer ik in mijn werk contact heb met mensen. Daarnaast heb ik geleerd om mezelf energetisch af te sluiten, waardoor ik meer in mijn eigen energie blijf. Kortom, ik sta meer in verbinding met mezelf waardoor ik ook makkelijker verbindingen kan aangaan met andere mensen!

 Deze training start Online. Kijk in de agenda voor de data!

Trainer: Myrjan Vroom

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

“Wie voelt leeft wie
niet meer voelt wat hij
voelt wordt geleefd
leer wat je voelt”
Myrjan

Foto widget Myrjan

Kom je uit Zwolle of omstreken en ben je op zoek naar een intuïtieve coach? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van intuïtie ontwikkeling in Zwolle?

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Sociale Media

Contactgegevens

  • Zwartewaterallee 25, 8032 DZ Zwolle

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial