Ontwikkel je intuïtie

Life coach | Training | Transformatie

Training intuïtieve ontwikkeling

Al weer bijna 10 jaar geef ik de training intuïtieve ontwikkeling. Met deze training leer je door middel van visualisatie, meditatie en energieoefeningen om meer op je intuïtie te vertrouwen. Intuïtie is informatie die ons uit ons innerlijk wordt aangereikt. Helaas staan we niet altijd meer open voor deze informatie. Ik noem het vaak contact met je innerlijke stem. We gaan op in de beslommeringen en afleidingen van de dag en luisteren niet meer naar deze stem (ingevingen, gevoel, weten). Het wordt lastig om onderscheid te maken tussen emoties, feiten en ideeën. We kunnen niet meer verklaren waar onze onrust en emoties vandaan komen. Of we lijden teveel in bepaalde situaties waardoor er enorme stress ontwikkelt. We komen zonder dat we het vaak door hebben in een overlevingsstand. Vaak herken je een verlangen naar meer rust wat moeilijk te vinden is.
In deze training leer je in het NU te komen, Mindfull, aandachtig. Niet meteen ‘aan’ te gaan door alles te bedenken, te willen controleren en vast te houden aan alles. Loslaten en vertrouwen om je over te geven aan wat binnenin jou geleefd wil worden. Hoe meer we dit trainen hoe meer je los komt van het denken en in het moment blijft. Dat is ongelooflijk krachtig voor jezelf en in communicatie met anderen. Je laat je gedachten en emoties niet leiden, maar je intuïtie. Ook neem je andere beslissingen die beter blijken te zijn voor jou, je gezin, je omgeving of je bedrijf, collega’s of medewerkers. Ik wil je uitdagen om in een wakkere staat te komen waarbij je bewust wordt van je dagelijkse handelen. Wanneer je naar binnen keert en luistert naar de innerlijke waarnemer ontstaat verbinding en ruimte. En ruimte maakt mogelijkheid om los te laten en verandering mogelijk te maken. Sommige mensen hebben niet door hoeveel ze al intuïtief handelen en mogen hier nog veel meer op vertrouwen.

Energie lek

Je zal beter grenzen aangeven, voelen wat goed voor jou is, meer vanuit liefde relaties aangaan en niet vanuit een beklemmend gevoel, beter in staat zijn te reageren in lastige situaties en gesprekken, pijnlijke emoties meer als uitdaging zien. Ook de enorme gevoeligheid welke mensen ervaren als last leer je als kracht te zien. Je kan een energiezuigende verbinding met mensen ervaren, gevoelig zijn voor negatieve sfeer of pijnlijke emoties van anderen. Vaak voelen mensen in een ruimte feilloos de sfeer of aan of hoe iemand anders zich voelt. Vaak komen we dan in een staat van allertheid of ongezonde hulpverlenersrol. Beiden kost energie en geeft spanning. Dit doen we vaak onbewust.

Ik heb alles goed voor elkaar, waarom voel ik me niet tevreden?

Ik zie zoveel mensen die werken met hun vaardigheden, goed zijn wat ze doen en ook zeker genieten van wat ze wel hebben. En toch te veel drukte ervaren, steeds in onprettige, zelfde situaties terecht komen of zich erg moe voelen. Fysieke klachten, slecht slapen, gevoel geleefd te worden in de agenda en soms symptomen als burn-out als gevolg. Ik vind het in deze tijd een must om je intuïtie te ontwikkelen en gun het ook iedereen! Want het is niet de buitenkant die jou laat zien of je het goed voor elkaar hebt, jijzelf draagt de waarheid en wat het beste voor jou is in je.

Alles is energie

Intuitie ontwikkel je het makkelijkst wanneer je bewust bent van energie. Wij als mens zijn meer dan een fysiek lichaam. De frequentie van ons fysieke lichaam is lager dan ons energie lichaam. Deze trilling rondom ons fysieke is zo hoog dat we dit niet met blote oog waarnemen. Wanneer je kennis hebt dat alles energie is en ook alles in verbinding is met elkaar geeft dit een nieuwe blik op de wereld. Je energie lichaam heeft energiewielen (Chakra’s) die vitale levensenergie ontvangen en deze energie distribueren naar ons volledige menselijke energieveld. Kennis hiervan leert ons de verbinding met de spirituele principes, als we die begrijpen helpt dit bij onze groei.

Een cliënt vertelde mij eens: ‘Myrjan jij bent helemaal niet zweverig, dit is pas nuchter en met beide voeten op de grond’.  Mensen geven inderdaad vaak aan dat ze ‘nuchter’ zijn en niet zoveel moeten hebben van het spirituele. Nuchter zijn staat volgens de ‘van Dale’ voor ‘kalm’, ‘verstandig’ en ‘zakelijk’. Regelmatig vinden mensen mij ‘nuchter’ in het overbrengen van spirituele informatie. Juist nuchterheid en het spirituele integreren in je leven kan heel mooi samen werken! Het lijkt verstandig om alle keuzes te beredeneren en toch blijkt dat de keuzes die we intuïtief maken de beste voor ons zijn. Dit vraag vaak weinig bedenktijd, maar alleen een gezond verstand. En het woord ‘zakelijk’ wat nuchter betekent? Zakelijk en intuïtie gaan zo goed samen. Je wordt meer efficient, kan meer loslaten en vertrouwen op je innerlijke stem. Wanneer je maar werkt vanuit je kernwaarden in je zakelijke omgeving kan je prima werken en/of ondernemen. Wel vanuit je eigen waarden, anders kost het energie. Niet voor niets dat ik regelmatig managers, zzp’ers en ondernemers begeleid. Zij lopen in transformatie aan tegen dat wat ze denken en voelen. Het antwoord haal ik uit hun zelf en ze leren veel beter zich mindfull af te stemmen met vertrouwen in zichzelf in verschillende situaties.

Inhoud training

We gaan vooral veel ervaren. Door middel van oefeningen waarbij je gericht bent op de werking van je eigen systeem. Deze oefeningen zijn vaak in de vorm van visualisaties welke afgewisseld worden met oefeningen in tweetallen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen en je bent hier alleen voor je eigen ontwikkeling. Vaak is een thema van jou herkenbaar voor de groep. Het is dan ook niet voor niets dat we in een groep werken. Voor jezelf en de groep spiegelt. Thema’s welke gezamenlijk zijn zullen boven komen tijdens de training. Je leert mediteren en visualiseren, de oertaal van onze geest. Het brengt vaak direct enorm veel rust.

Overdracht

 

We besteden niet alleen aandacht aan onze eigen energie, maar ook aan de overdracht van energieën. Dit doen we met visualisatie en energie oefeningen in tweetallen. Er bestaat een voortdurende wisselwerking tussen energieën. Wanneer we in contact zijn met anderen of een bepaalde ruimte binnenkomen. Vooral hooggevoelige mensen zullen dit herkennen. Dit kan je als kracht inzetten, maar wordt vaak niet zo gevoeld. Zie ook mijn pagina over hooggevoeligheid. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je gevoelens van onzekerheid tijdens een vergadering daadwerkelijk uit jezelf komen, maar het kan ook heel goed zijn dat je de onzekerheid van de persoon naast je voelt.

Het is cruciaal dat je je dit realiseert en wat je hiermee doet. Het is goed om voor jezelf inzichtelijk te hebben of je energie geeft of neemt en of jouw stemming verandert door anderen of je omgeving. Onbewust kan je met mensen waar je emotioneel mee verbonden bent negatieve verbindingen ervaren. Middels oefening maak je in de training contact met je onderbewuste en kan je bewust worden van deze verbindingen. Uiteraard kan je steeds zelf keuzes maken wat je met de inzichten en antwoorden doet. Jij neemt zelf steeds de leiding hierin tijdens jouw meditatie. Door deze bewustwording zal vanzelf je gedrag en reacties in het dagelijks leven positief veranderen.

Mindfulness

Wikipedia schrijft: “Mindfulness is een vorm van meditatie of de training daarin waarbij men zich op een niet-reactieve manier bewust is van de fysieke en geestelijke sensaties en situaties van het moment.”

In de training is aandachtig zijn een thema wat steeds terug komt. Om onze intuïtie te leren vertrouwen is het goed om bewust te zijn hoe wij ons laten leiden door onze gedachten en emoties. Hoe we steeds meer ons gaan gedragen naar wat onze omgeving van ons vraagt en wat wij onszelf opleggen en anderen van ons verwachten. We hebben hierin veel meer keuzes dan je denkt. Wat doen we met al onze emoties en gedachten en wat voor oordeel geven we hier aan zonder dat we dit in de gaten hebben? Dit heeft grote invloed op ons gehele systeem, brein en gemoedstoestand.

Wat kun je bereiken met de training?

Meer tijd, ruimte en rust ervaren;
Onderscheid maken tussen feiten, emoties, ideeën
en je eigen interpretaties daarvan;
Meer kennis van je energielichaam;
Makkelijker grenzen stellen;
Luisteren naar jezelf;
Meer bewust zijn van jouw gevoelens en die van de ander;
Meer balans in je leven;
Minder piekeren.
Een innerlijke reis die leidt tot groei en meer geluk en balans in je leven.
Uit mijn jarenlange ervaring weet ik dat hier aandacht, discipline, energiebewustzijn en oefening voor nodig zijn, maar dan is het ook direct toepasbaar in je werk- en privé leven.

Referenties

Nynke (56) – Drachten
Mijn ervaring met Myrjan
Een zeer leerzame training waarin je je eigen ik tegen komt. Myrjan straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor voelde ik me bij de eerste training al op mijn gemak. Myrjan legt in duidelijke bewoording uit wat de oefeningen inhouden.Na de oefeningen volgt een terugkoppeling. Iedere cursist ervaart de oefeningen verschillend. De handvatten, oefeningen en het cursus materiaal heb ik als zeer zinvol ervaren.
Wat heeft het je gebracht?
In de regel voel ik me gestrest en gespannen. Ik vind het moeilijk om mijn hoofd leeg te maken en in stressvolle situaties rustig te blijven. Ik laat me snel leiden door emoties. Door de training ben ik me bewust van mijn gedrag en wat voor gevolgen dit kan hebben. Doordat ik vooraf grond kom ik tot rust. Door positieve energie uit te stralen, krijg je dit ook weer terug. Op termijn ga ik zeker een vervolg training doen. Myrjan erg bedankt voor de positieve ontwikkeling die ik bij jou heb ervaren.

Mariella – Zwolle
Hoe heb je de training ervaren?
Prettige omgeving en prettige coach waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Er zaten bijzondere momenten en openbaringen in de training die soms belastend waren (kosten soms extra energie) maar ook verhelderend.

Wat ga je van het geleerde in praktijk brengen?
Tijd nemen om stil te staan bij welk gevoel bij mij hoort en welk gevoel bij mijn collega/ medewerker (me niet teveel verantwoordelijk voelen voor het gevoel van de ander)

Mariette (55) – Epe
Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan is inspirerende vrouw die je op prachtige wijze weet te begeleiden naar echte diepgang in jezelf. Er zijn zoveel facetten in de cursus aangeraakt dat je na iedere ervaring meer wil. Intuïtieve ontwikkeling onder begeleiding van Myrjan is een groot cadeau aan jezelf, dat ik voor geen goud had willen missen en waar ik nog dagelijks plezier van heb.
Wat heeft het je gebracht?
De ochtendmeditatie is een terugkerend ritueel in mijn leven, dat energie oplevert. Wanneer ik de dag zonder meditatie en yoga oefeningen begin, start mijn dag eigenlijk met een achterstand.
Ben ik aan het piekeren? Met de oefeningen van Myrjan weet ik hoe ik mijn ‘ hoofdkantoor’ kan ombuigen naar vertrouwen.

Joost (29) – Zwolle
Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan geeft de cursus op een prettige wijze waarbij ze telkens aansluiting weet te vinden bij de behoeften van de groep. Daarbij vind ik haar opgewekt, betrokken, gevoelsmatig en doortastend.
Wat heeft het je gebracht?
De training heeft mij geleerd dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. Dit helpt mij erg in het dagelijks leven, bijvoorbeeld wanneer ik in mijn werk contact heb met mensen. Daarnaast heb ik geleerd om mezelf energetisch af te sluiten, waardoor ik meer in mijn eigen energie blijf. Kortom, ik sta meer in verbinding met mezelf waardoor ik ook makkelijker verbindingen kan aangaan met andere mensen!

 Tijdens deze training:

– Bestand met geleide meditaties om tijdens de trainingsweken en daarna thuis te oefenen;
– Online reflectie;
– Map waar de theorie van de training in is beschreven.

Data:

Vrijdag 6 september  9:30 uur – 13:45 uur
THEMA: Intuitie, energieblokkades, gedachten, emoties
20 september   9:30 uur – 12:30 uur
THEMA: Mijn kernwaarden en energieoverdracht

4 oktober 2019    9:30 uur – 12:30 uur
THEMA: Wonderen bestaan! Gedachten en creatiekracht

18 oktober 2019   9:30 uur – 12:00 uur
THEMA: Zoektocht in jezelf met antwoorden voor jou!

Trainer: Myrjan Vroom

Locatie: Zwolle, Zwartewaterallee 25
Er is koffie, thee, water en wat lekkers aanwezig.

Investering: € 278,- inclusief 21% BTW
Inclusief werkmap, koffie & thee en wat lekkers

Maximaal 8 deelnemers.
Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Vergoeding: Heb je via werkgever een vrij te besteden budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei? Steeds meer cliënten en cursisten maken bij mij gebruik van deze mogelijkheid. Als deze training via je werkgever betaald wordt kan het bedrag in één keer in rekening gebracht onder de vermelding ‘Mindfulness training’. Het bovenstaande bedrag is dan exclusief 21% BTW.

Inschrijfformulier

Jouw naam (verplicht)

Adresgegevens (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Verwachting van Training Intuïtieve ontwikkeling

Ervaring met meditatie en/of visualisatie

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Foto widget Myrjan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van coaching of wil je een afspraak maken?

Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Contactgegevens

  • Zwartewaterallee 25, 8032 DZ Zwolle
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial