”Ik kan niet bepalen welke gedachten in mijn hoofd opkomen, maar ik kan wel bepalen welke daar blijven".

Loslaatritueel 20 december

LOSLAAT RITUEEL

Dinsdagavond 20 december om 20:00 uur zal ik een loslaatsessie begeleiden in de vorm van een ritueel. Een ritueel welke ons boven het alledaagse uittilt. Het wordt een magische avond waar je met volle aandacht ruimte maakt om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen. Liefdevol en met krachtige intenties openstaan voor wonderen en magie in het nieuwe jaar.

ENERGETISCH LOSLATEN

Jij doet mee vanuit je eigen huiskamer, alleen of samen met familie, vrienden of collega’s. Dit ritueel zal je helpen de energetische lading van gebeurtenissen, emoties en ervaringen los te laten. Ik kijk er enorm naar uit je in de online huiskamer op deze bijzondere avond te ontmoeten. Ik hoop op een grote opkomst zodat we met velen positieve intenties het veld in brengen!

Om het loslaten kracht bij te zetten – en omdat ik het leuk vind jou te verrassen – ontvang je een brievenbuspakket. De inhoud hiervan kan je gebruiken bij het ritueel.

ALLES IS IN BEWEGING

Wat wil jij graag afronden? Hier kijk je naar deze avond en vervolgens werken we hier doorheen om ruimte te maken voor iets nieuws. Ik begeleid je erbij de energie weer vrij te laten stromen. De dingen komen, de dingen gaan. Velen verlangen in deze tijd naar magie, zich laten raken en verwonderen. Gun dit jezelf deze avond en het nieuwe jaar. Het magische van een ritueel is dat het onze verbeeldingskracht prikkelt en leidt tot een diepere wijsheid om naar het leven om ons heen te kijken.

ALLES WAT JE NODIG BENT ZIT AL IN JOU

Vind jij december ook fijn en bij uitstek een geschikte maand om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van wat jou niet meer dient?

Natuurlijk kan dit ieder moment van de dag en toch helpt het ons in het jaar bepaalde rituelen in te bouwen. En onderschat ook niet de kracht van intenties waarbij ik je help deze krachtig neer te zetten. De jassentechniek waarmee ik werk is een zeer effectieve, energetische loslaatmethode. Wanneer we dit gezamenlijk doen zal het makkelijker zijn om werkelijk los te laten en je zelf het nieuwe te gunnen. Waarom? Omdat je het waard bent! Laat je weer in contact brengen met je stralende en authentieke zelf. Dat kan zomaar een transformatie bewerkstelligen op welk vlak dan ook! Alles wat je nodig hebt, zit al in jou.

SAMEN EEN KRACHTIG LIEFDEVOL VELD NEERZETTEN.

Ben jij erbij en gun jij dit ook iemand anders? Denk aan een leuk cadeau voor hem of haar in de brievenbus. Verwacht uiterlijk vrijdag 16 december het persoonlijke pakketje in jouw brievenbus. En een link voor ZOOM.

Geef je alvast op via het invulveld hieronder en laat je postadres en telefoonnummer achter en je ontvangt van mij na het in behandeling nemen van jouw bericht een tikkie als bevestiging. Dit zal uiterlijk drie dagen duren. De kosten voor deze avond zijn € 25,- inclusief btw en inclusief het brievenbuspakket.

De bijzondere avond start: 20:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur. Het is heel goed mogelijk dat we eerder klaar zijn, maar zo voorkom ik tijdsdruk. Wel tijd voor onze innerlijke tijd. De avond wordt afgewisseld met schrijfoefeningen, korte pauze, effectieve loslaatsessie en meditatie. Houd jij meer van tekenen zorg dan ook voor wat tekenpotloden of stiften.

Je hoeft je niet voor te bereiden. Zorg vooraf voor een fijne plek waar je de Zoomsessie kan volgen.

Gezamenlijk sluiten we af om een groot veld vol licht en liefde de wereld in te brengen. In een wereld van vele negatieve berichten en gebeurtenissen gaan wij liefde en licht de wereld in brengen. En ons hiermee verbinden gezamenlijk met onze krachtige, positieve intenties.

Ja ik kom graag dit loslaatritueel bijwonen. Ervaar de kracht van samen!

Laat je naam en adres en telefoonnummer achter en je ontvangt een bevestiging

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial