Agenda

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Hieronder vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

MNDFL Meditatie & visualisatie

Dinsdagavond 24 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 11 september,
9 oktober, 6 november en 11 december

Samen mediteren versterkt de meditatie van elk individu en geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Veel cursisten ervaren de avond als erg rustgevend en tijd om weer even op adem te komen. De geleide en/of stilte meditaties worden vaak opgevolgd door een visualisatie. Bij een visualisatie kunnen er inzichten, antwoorden en plannen ontstaan.

Door alle afleiding van buitenaf raken we regelmatig of langdurig het contact met onszelf kwijt. We voelen niet meer onze grenzen en ervaren geen leiding over gedrag en situaties. Mediteren is de weg weer naar binnen. Naar jezelf. Door in verbinding te gaan met je eigen energie laat je gemakkelijker blokkades en ballast los. Helderder, dichter bij jezelf en vaak met meer kracht en rust verlaat je de avond.

Tijdens de avond werk ik met verschillende meditatietechnieken en oefeningen waarvan veel uit de training intuitieve ontwikkeling. We gaan in op bepaalde thema’s, werken met energieoefeningen en maken kennis met nieuwe meditatievormen. Grotendeels zit je op een stoel en sluit je je ogen om deze meditaties en oefeningen van binnen te ervaren. In de stilte liggen de antwoordenen. Het is mogelijk dat er een keer een gasttrainer bij aanwezig is.  Heb je interesse om een avond bij te wonen? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Enige ervaring met meditatie is een pre. Deze meditatieavonden kunnen ook gecombineerd worden met een coachtraject.


Praktisch

Tijd: van 20:00 uur tot 21:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan
€15,00, s.v.p. contant meenemen bij eenmalige komst

 

Janosh: Inwijding tot Synergetisch leven

Zaterdag 16 juni Janosh in Praktijk Myrjan
“Inwijding tot synergetisch leven”

“Al mijn werk is erop gericht om mensen bij hun hart te brengen en ze te laten ervaren tot hoeveel méér ze in staat zijn als ze overtuigd raken van hun eigen gedachtekracht.” Janosh

Met zijn unieke kunst is Janosh een inspirator voor velen. Belangrijker dan hoe het eruit ziet, is wat het met je doet. Wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren als je er contact mee maakt.  Janosh zijn werk op een hele, eigentijdse manier, in de vorm van een multimediabeleving vol mooie muziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Daarin haalt hij verschillende levensthema’s aan en helpt hij mensen inzien dat niets in het leven onmogelijk is.
Synergetisch leven inspireert je om je dagelijkse patronen af te stemmen op de nieuwe, veranderende tijd. Tijdens de dag bespreekt Janosh wat de verwachte uitdagingen van 2018 zijn en hoe dit in verband kan worden gebracht met de Maya-profetie van 2012. Een vijftal activaties helpt je om een keerpunt te bereiken, met o.a. de nieuwe frequenties Hereniging en Concordantie.

Wat je krijgt als je meedoet:
• Multimedia experience met 5 activaties
• Meditaties en rituelen
• Persoonlijke inspiratie van Janosh
• Roll-on met nieuwe geur Concordantie
• uitgebreide lunch
• koffie, thee & versnaperingen


Praktisch

Tijd: van 11:00 – 17:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan, Zwartewaterallee 25
Opgeven en betalen kan via Janosh Kosten 95 euro

 

Meditatie Zwolle

Deze meditatiecyclus wordt gegeven door 5 verschillende zwolse trainers. Wij zullen allemaal vanuit onze eigen discipline een avond verzorgen. Stilte meditatie, geleide meditatie, loopmeditatie en effectieve ademhalingsoefeningen. Vooral een avond voor jezelf om tot rust te komen.

Je leert verschillende vormen van meditatie waardoor je kunt ervaren wat bij jou past. Je lichaam en geest ontspannen en je komt weer in balans. Meer informatie: www.meditatie-zwolle.nl


Praktisch

Data: maandag 24 september, 8 en 29 oktober, 12 en 26 november en 10 december 2018.
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: € 247,-

FAMILIEOPSTELLING

20 Juni komt Rita Mulder naar mijn praktijk al familieopsteller

Tijdens een opstelling kunnen er allerlei onbewuste patronen zichtbaar worden. Het zou bijv. kunnen dat het thema van jouw leven is dat je het lastig vindt om je ruimte in te nemen of je voelt je ongelukkig en depressief maar je begrijpt maar niet waar het vandaan komt. Daar kun je je behoorlijk verward over voelen. In een familiesysteem zijn bepaalde patronen ontstaan die van generatie op generatie overgedragen zijn en van invloed kunnen zijn op het leven dat je nu leid. Zo maakt iedereen deel uit van een familiesysteem.


Praktisch

Tijd: van 19:30 uur tot 22:00 uur Locatie: Praktijk Myrjan
Opgeven kan als representant en als vraaginbrenger.
Voor meer informatie kun je terecht op de site van Rita (https://www.ritamulder.com/workshops)

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht