Agenda

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Hieronder vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

MNDFL Meditatie & visualisatie

Dinsdagavond 24 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 11 september,
9 oktober, 6 november en 11 december

Samen mediteren versterkt de meditatie van elk individu en geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Veel cursisten ervaren de avond als erg rustgevend en tijd om weer even op adem te komen. De geleide en/of stilte meditaties worden vaak opgevolgd door een visualisatie. Bij een visualisatie kunnen er inzichten, antwoorden en plannen ontstaan. Ik werk met verschillende meditatietechnieken waarvan veel uit de training intuitieve ontwikkeling. We gaan in op bepaalde thema’s, werken met energieoefeningen en maken kennis met nieuwe meditatievormen. Soms kan het zijn dat er een gasttrainer mee komt. Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Enige ervaring met meditatie is een pre. Deze meditatieavonden kunnen ook gecombineerd worden met een coachtraject.


Praktisch

Tijd: van 20:00 uur tot 21:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan
€15,00, s.v.p. contant meenemen bij eenmalige komst
€ 60,- voor 5 keer (strippenkaart geldig voor alle avonden MNDFL in 2018

Energieoverdracht

Gratis workshop Energieoverdracht
“Energieoverdracht tussen jou en de ander”

Vrijdagavond 20 april bij Yogastudio Lotus Zen in stadshagen (Belvederlaan 25 Zwolle)

Er bestaat een voortdurende wisselwerking in de energie tussen twee of meerdere personen. Wanneer we in contact zijn met anderen of een bepaalde ruimte binnenkomen. Soms kan dit energie kosten of als ongemakkelijk worden ervaren. We kunnen ons leeggezogen of vermoeid voelen in contact met collega’s, geliefden, kinderen, enz. Ook kan het zijn dat je jezelf niet kan uiten op een manier zoals je dat graag wilt of je blijft ongewild maar in je hoofd met iemand bezig. Tijdens de workshop worden oefeningen gegeven welke bestaan uit theorie en visualisaties. Door deze bewustwording kan tijdens de workshop de relatie met jou en een ander als vanzelf positief veranderen of los gelaten worden.

 


Praktisch

Tijd: van 20:15 uur tot 21:45 uur
Locatie: Yoga studio Lotus Zen, Belverderlaan 25 Zwolle
Opgave noodzakelijk wegens beperkte ruimte; Voor leden Lotus Zen kan dit via Fitmanager anders via mij. Gratistoegang

Meditatie Zwolle

Deze meditatiecyclus wordt gegeven door 5 verschillende zwolse trainers. Wij zullen allemaal vanuit onze eigen discipline een avond verzorgen. Stilte meditatie, geleide meditatie, loopmeditatie en effectieve ademhalingsoefeningen. Vooral een avond voor jezelf om tot rust te komen.

Je leert verschillende vormen van meditatie waardoor je kunt ervaren wat bij jou past. Je lichaam en geest ontspannen en je komt weer in balans. Meer informatie: www.meditatie-zwolle.nl


Praktisch

Data: maandag 9 en 23 april, 14 en 28 mei, 11 en 25 juni 2018.
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: € 247,-

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht