Agenda

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Alleen of samen met andere inspirerende mensen die kunnen bijdragen aan jou persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Bel of mail gerust voor meer informatie!

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

MNDFL Meditatie & visualisatie

 

29 januari, 26 februari, 26 maart, 23 april, 21 mei, 18 juni 2019

Samen mediteren versterkt de meditatie van elk individu en geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Veel cursisten ervaren de avond als erg rustgevend en tijd om weer even op adem te komen. Bij meer ervaring ervaren de cursisten dat ze zich weer ‘aangesloten’ voelen. Voor mij is dit noodzakelijk omdat we anders ons veel te veel laten afleiden en zelf de leiding verliezen. Je kan beter grenzen voelen en reageren op emoties die je wat vertellen. Want voor je het weet laat je je anders weer afleiden door anderen of laat je emoties en gedachten de leiding nemen.

De geleide en/of stilte meditaties worden vaak opgevolgd door een visualisatie. Bij een visualisatie kunnen er inzichten, antwoorden en beslissingen ontstaan. Je leert intenties mee te nemen voor de avond.

Door alle afleiding van buitenaf raken we regelmatig of langdurig het contact met onszelf kwijt. We voelen niet meer onze grenzen en ervaren geen leiding over gedrag en situaties. Mediteren is de weg weer naar binnen. Naar jezelf. Door in verbinding te gaan met je eigen energie laat je gemakkelijker blokkades en ballast los. Helderder, dichter bij jezelf en vaak met meer kracht en rust verlaat je de avond.

Tijdens de avond werk ik met verschillende meditatietechnieken en oefeningen. We gaan in op bepaalde thema’s, werken met energieoefeningen en maken kennis met nieuwe meditatievormen. Grotendeels zit je op een stoel en sluit je je ogen om deze meditaties en oefeningen van binnen te ervaren. In de stilte liggen de antwoorden. Heb je interesse om een avond bij te wonen? Bij twijfel gewoon een keer komen!

Je bent van harte welkom om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Enige ervaring met meditatie is een pre. Deze meditatieavonden kunnen ook gecombineerd worden met een coachtraject.


Praktisch

Tijd: van 20:00 uur tot 21:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan
€15,00, s.v.p. contant meenemen
Of een dag van te voren overmaken op rekeningnummer
NL 54 RABO 0170 0394 04 tnv Praktijk Myrjan
Je ontvangt geen factuur van deze avonden.
Mocht je dit willen zijn hier extra kosten aan verbonden.
Mail me dan gerust even hierover wanneer je dit wel wenst.

 

Janosh: Inwijding tot Synergetisch leven


“Inwijding tot synergetisch leven”

“Al mijn werk is erop gericht om mensen bij hun hart te brengen en ze te laten ervaren tot hoeveel méér ze in staat zijn als ze overtuigd raken van hun eigen gedachtekracht.” Janosh

Met zijn unieke kunst is Janosh een inspirator voor velen. Belangrijker dan hoe het eruit ziet, is wat het met je doet. Wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren als je er contact mee maakt.  Janosh zijn werk op een hele, eigentijdse manier, in de vorm van een multimediabeleving vol mooie muziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Daarin haalt hij verschillende levensthema’s aan en helpt hij mensen inzien dat niets in het leven onmogelijk is.
Synergetisch leven inspireert je om je dagelijkse patronen af te stemmen op de nieuwe, veranderende tijd. Tijdens de dag bespreekt Janosh wat de verwachte uitdagingen van 2018 zijn en hoe dit in verband kan worden gebracht met de Maya-profetie van 2012. Een vijftal activaties helpt je om een keerpunt te bereiken, met o.a. de nieuwe frequenties Hereniging en Concordantie.

Wat je krijgt als je meedoet:
• Multimedia experience met 5 activaties
• Meditaties en rituelen
• Persoonlijke inspiratie van Janosh
• Roll-on met nieuwe geur Concordantie
• uitgebreide lunch
• koffie, thee & versnaperingen


Praktisch

Op dit moment is er nog geen nieuwe dag met Janosh gepland.

 

Creatiekracht

Je weet niet precies hoe, maar wel wat er anders moet. Wil je die verandering ­- met veel mitsen en maren ­­­- eindelijk eens doorvoeren? Dat kan! Vrijdag 15 maart organiseer ik voor iedereen met interesse, een workshop met het thema: Creatiekracht.

Over de workshop
Regelmatig hoor ik van mensen in mijn omgeving: ‘Jij kunt enorm goed creëren’! En ja, dat klopt vaak wel. Intuïtief voel ik veel aan wat de bedoeling van mijn leven is. Ik ontmoet hierin angsten, mogelijkheden, vertrouwen en wonderen. Uit dit bewustzijn ontstaan verlangens, wensen en uiteindelijk doelen, die leiden tot prachtige creaties en manifestaties.

Stel jezelf de volgende vragen: Laat jij je vaak teveel leiden door de dag en externe omstandigheden waardoor je te weinig tijd vrij maakt voor wat je echt wilt? Wil je ergens iets in veranderen of meer gehoor geven aan intuïtieve ingevingen? Heb je zin in iets nieuws? Een nieuwe baan? Meer rust? Meer sporten? Meer tijd hebben voor sociale contacten?  Duidelijke grenzen aangeven? Nieuw werk of een ander huis? Heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen of ontmoetingen? Meer geld? Focus? Een relatie verbreken of ben je toe aan een nieuwe relatie? Wil je patroon doorbreken?

 

Dan stel ik je de vraag: Wat heb je tot nu toe gedaan om dit in je werkelijkheid te brengen?

Wanneer je geen focus hebt en je teveel laat overkomen ervaar je vaak onbalans. Focus vraagt om voorbereiding in waar je focus op wilt leggen. Het vraagt tijd voor bezinning, voelen, intuïtie en stilte. Voor het ervaren van een plan of verlangens. Wat heb je los te laten om dit gewoon te gaan doen! En wat zend jij nu uit dat dit je ook mag gaan overkomen?!

Loop jij rond met een idee, wens en laat jij je te veel leiden door mitsen en maren? Luister je veel naar de mening van anderen, of geef je jezelf geen tijd?  Deze creatiedag luisteren we naar onze ingevingen en verlangens. Hoe deze werkelijkheid kan worden? Dat leg ik je dan graag uit!

 

Kom naar deze workshop voor : Helderheid, focus, inzicht in creatie en met creatiekracht!
Alles is energie, stuur de energie in de richting die jij wilt, zonder wilskracht, met creatiekracht!
Hoe groter de groep hoe sterker het creatieveld deze dag! Vragen? Neem contact met me op. Twijfel? Gewoon doen!

 


Praktisch

Deze training zal in een nieuw jasje samen met mijn collega geven op 31 mei. 2019. Interesse en wil je op de hoogte gehouden, mail me even! Het wordt een zeer bijzondere creatiedag!

 

Ontwikkel je intuïtie!

Heb jij het gevoel dat je het anders wil en weet je niet hoe? Heb je door hoeveel jij je laat leiden door gedachten, je omgeving, andere mensen, beperkende gedachten, patronen en overtuigingen?

Ik ontmoet veel mensen die het gevoel hebben steeds ‘aan’ te staan. In rust zijn ze snel geneigd om iets te gaan doen. Ze moeten iets ‘doen’ om te ontspannen. Sporten, een serie kijken, nog even lekker werken, ontspannen achter de telefoon, met anderen afspreken, wandelen. Dit kan zeker ontspannend zijn en kan ook de nodige vreugde, ontlading, positieve fysieke inspanning en gezelligheid brengen! Helemaal goed, maar nu ben je er nog niet. Want je herkent het vast dat je nog niet of kort in de diepe ontspanning  of rust bent gekomen. De afspraken, taken en werkzaamheden van de dag roepen weer.

In de tijd waarin we leven hoeven we de wereld niet als stressvol te ervaren wanneer je nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Intuïtieve vaardigheden onder andere om ons te kunnen aanpassen in deze snel veranderende omgeving. Enorm veel prikkels en afleidingen komen dagelijks middels vele kanalen op ons pad. Wanneer je teveel in je hoofd bent zal de buitenwereld en alle prikkels enorme invloed op je uitoefenen. Ik wil je graag leren hoe je jezelf meer kan overgeven aan wat binnenin jou geleefd wil worden. Hoe meer jij ervaart hoe het is om in contact te zijn met je intuïtie hoe meer je hiernaar zal luisteren. Je zal meer geluk, mogelijkheden, vertrouwen en rust gaan ervaren.

Hoe meer je los komt van het denken hoe makkelijker je onderscheid kan maken in gedachten, emoties, patronen en je gevoel. Dit draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en groei van jou. Deze cursus is ongelooflijk krachtig voor jezelf, het proces waarin jij nu zit en helpt jou in de communicatie met anderen. Je laat niet langer je gedachten en emoties leidend zijn, maar je intuïtie. Ook neem je andere beslissingen die beter blijken te zijn voor jou, je gezin, je omgeving of je bedrijf, collega’s of medewerkers. Ik wil je uitdagen om in een wakkere staat te komen waarbij je bewust wordt van je dagelijkse handelen. Je wilt niet weten hoe intuïtief en gevoelig je al bent en hoe jij dit bewust nu kan leren inzetten!

‘Wanneer je naar binnen keert en luistert naar de innerlijke waarnemer ontstaat verbinding en ruimte. En ruimte maakt mogelijkheid om los te laten en verandering mogelijk te maken’ – Myrjan

Lees meer.


 

Praktisch

Data:        Vrijdag 6 september, 20 september, 4 oktober en 18 oktober.
Tijd:          6 september van 9:30 uur tot 13:30 uur 20 september,
4 oktober en 18 oktober van 9:30 uur  tot 12:30 uur
Locatie:   Praktijk Myrjan
Kosten:     278,-  euro incl. 21 % btw

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Contact

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial