Agenda

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Hieronder vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

MNDFL Meditatie & visualisatie

Dinsdagavond 24 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 11 september,
9 oktober, 6 november en 11 december

2019 : 29 januari, 26 februari, 26 maart, 23 april

Samen mediteren versterkt de meditatie van elk individu en geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Veel cursisten ervaren de avond als erg rustgevend en tijd om weer even op adem te komen. Bij meer ervaring ervaren de cursisten dat ze zich weer ‘aangesloten’ voelen. Voor mij is dit noodzakelijk omdat we anders ons veel te veel laten afleiden en zelf de leiding verliezen. Je kan beter grenzen voelen en reageren op emoties die je wat vertellen. Want voor je het weet laat je je anders weer afleiden door anderen of laat je emoties en gedachten de leiding nemen.

De geleide en/of stilte meditaties worden vaak opgevolgd door een visualisatie. Bij een visualisatie kunnen er inzichten, antwoorden en beslissingen ontstaan. Je leert intenties mee te nemen voor de avond.

Door alle afleiding van buitenaf raken we regelmatig of langdurig het contact met onszelf kwijt. We voelen niet meer onze grenzen en ervaren geen leiding over gedrag en situaties. Mediteren is de weg weer naar binnen. Naar jezelf. Door in verbinding te gaan met je eigen energie laat je gemakkelijker blokkades en ballast los. Helderder, dichter bij jezelf en vaak met meer kracht en rust verlaat je de avond.

Tijdens de avond werk ik met verschillende meditatietechnieken en oefeningen. We gaan in op bepaalde thema’s, werken met energieoefeningen en maken kennis met nieuwe meditatievormen. Grotendeels zit je op een stoel en sluit je je ogen om deze meditaties en oefeningen van binnen te ervaren. In de stilte liggen de antwoorden. Heb je interesse om een avond bij te wonen? Bij twijfel gewoon een keer komen!

Je bent van harte welkom om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Enige ervaring met meditatie is een pre. Deze meditatieavonden kunnen ook gecombineerd worden met een coachtraject.


Praktisch

Tijd: van 20:00 uur tot 21:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan
€15,00, s.v.p. contant meenemen
Of een dag van te voren overmaken op rekeningnummer
NL 54 RABO 0170 0394 04 tnv Praktijk Myrjan
Je ontvangt geen factuur van deze avonden.
Mocht je dit willen zijn hier extra kosten aan verbonden.
Mail me dan gerust even hierover wanneer je dit wel wenst.

 

Janosh: Inwijding tot Synergetisch leven

Zaterdag 1 december Janosh in Praktijk Myrjan
“Inwijding tot synergetisch leven”

“Al mijn werk is erop gericht om mensen bij hun hart te brengen en ze te laten ervaren tot hoeveel méér ze in staat zijn als ze overtuigd raken van hun eigen gedachtekracht.” Janosh

Met zijn unieke kunst is Janosh een inspirator voor velen. Belangrijker dan hoe het eruit ziet, is wat het met je doet. Wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren als je er contact mee maakt.  Janosh zijn werk op een hele, eigentijdse manier, in de vorm van een multimediabeleving vol mooie muziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Daarin haalt hij verschillende levensthema’s aan en helpt hij mensen inzien dat niets in het leven onmogelijk is.
Synergetisch leven inspireert je om je dagelijkse patronen af te stemmen op de nieuwe, veranderende tijd. Tijdens de dag bespreekt Janosh wat de verwachte uitdagingen van 2018 zijn en hoe dit in verband kan worden gebracht met de Maya-profetie van 2012. Een vijftal activaties helpt je om een keerpunt te bereiken, met o.a. de nieuwe frequenties Hereniging en Concordantie.

Wat je krijgt als je meedoet:
• Multimedia experience met 5 activaties
• Meditaties en rituelen
• Persoonlijke inspiratie van Janosh
• Roll-on met nieuwe geur Concordantie
• uitgebreide lunch
• koffie, thee & versnaperingen


Praktisch

Tijd: van 11:00 – 17:30 uur
Locatie: Praktijk Myrjan, Zwartewaterallee 25
Opgeven en betalen kan via Janosh Kosten 95 euro

 

Meditatie-Zwolle

Deze meditatiecyclus wordt gegeven door 5 verschillende zwolse trainers. Wij zullen allemaal vanuit onze eigen discipline een avond verzorgen. Stilte meditatie, geleide meditatie, loopmeditatie en effectieve ademhalingsoefeningen. Vooral een avond voor jezelf om tot rust te komen.

Je leert verschillende vormen van meditatie waardoor je kunt ervaren wat bij jou past. Je lichaam en geest ontspannen en je komt weer in balans. Meer informatie: www.meditatie-zwolle.nl


Praktisch

Data: maandag 24 september, 8 en 29 oktober, 12 en 26 november en 10 december 2018.
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: € 247,-

Ontwikkel je intuïtie!

In deze training leer je in het NU te komen, Mindfull, aandachtig. Niet meteen ‘aan’ te gaan door alles te bedenken, te willen controleren en vast te houden aan alles. Loslaten en vertrouwen om je over te geven aan wat binnenin jou geleefd wil worden. Hoe meer we dit trainen hoe meer je los komt van het denken en in het moment blijft. Dat is ongelooflijk krachtig voor jezelf en in communicatie met anderen. Je laat je gedachten en emoties niet leiden, maar je intuïtie. Ook neem je andere beslissingen die beter blijken te zijn voor jou, je gezin, je omgeving of je bedrijf, collega’s of medewerkers. Ik wil je uitdagen om in een wakkere staat te komen waarbij je bewust wordt van je dagelijkse handelen. Lees meer.


 

Praktisch

Data: 29 september – 13 oktober – 3 november en 24 november 2018
Tijd: van 9:15 uur tot 13:00 uur Locatie: Praktijk Myrjan
Kosten: E 267,- incl. 21 % btw

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial