Agenda

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Regelmatig geef ik trainingen, workshops, inpiratie- en meditatiesessies. Alleen of samen met andere inspirerende mensen die kunnen bijdragen aan jou persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je mijn actuele agenda waar jij je voor kunt aanmelden. Bel of mail gerust voor meer informatie!

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

MNDFL Meditatie & visualisatie

Samen mediteren versterkt de meditatie van elk individu en geeft vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Veel cursisten ervaren de avond als erg rustgevend en tijd om weer even op adem te komen. Bij meer ervaring ervaren de cursisten dat ze zich weer ‘aangesloten’ voelen. Voor mij is dit noodzakelijk omdat we anders ons veel te veel laten afleiden en zelf de leiding verliezen. Je kan beter grenzen voelen en reageren op emoties die je wat vertellen.

De geleide en/of stilte meditaties worden vaak opgevolgd door een visualisatie. Bij een visualisatie kunnen er inzichten, antwoorden en beslissingen ontstaan. Je leert intenties mee te nemen voor de avond.

Door alle afleiding van buitenaf raken we regelmatig of langdurig het contact met onszelf kwijt. We voelen niet meer onze grenzen en ervaren geen leiding over gedrag en situaties. Mediteren is de weg weer naar binnen. Naar jezelf. Door in verbinding te gaan met je eigen energie laat je gemakkelijker blokkades en ballast los. Helderder, dichter bij jezelf en vaak met meer kracht en rust verlaat je de avond.

Tijdens de avond werk ik met verschillende meditatietechnieken en oefeningen. We gaan in op bepaalde thema’s, werken met energieoefeningen en maken kennis met nieuwe meditatievormen. Grotendeels zit je op een stoel en sluit je je ogen om deze meditaties en oefeningen van binnen te ervaren. In de stilte liggen de antwoorden. Heb je interesse om een avond bij te wonen? Bij twijfel gewoon een keer komen!

Je bent van harte welkom om te ervaren wat het samen mediteren voor jou kan betekenen. Enige ervaring met meditatie is een pre. Deze meditatieavonden kunnen ook gecombineerd worden met een coachtraject.


 

Leef van binnenuit

In de huidige maatschappij ervaren veel mensen stress, onrust en prestatiedruk. Er zijn steeds meer keuzes, verwachtingen en er is veel druk van buitenaf. In welke tijd leven we? Wat doen we met alle indrukken welke we te verwerken hebben? Hoe zorgen we dat we niet vastlopen of onszelf verliezen? De tijd vraagt van ons om innerlijk leiderschap, maar hoe?

Frances en Myrjan nemen je mee in de binnenwereld versus buitenwereld. Ze vertellen over de grote invloed van de nieuwe tijd waarin we leven. Je krijgt meer kennis over waarom er nu zoveel burn-out is, slapeloosheid en stress. Dit tijdperk geeft nieuw bewustzijn en vraagt om een switch in denken en doen. Je krijgt helderheid en ontdekt de fantastische mogelijkheden die we hebben als mens.
Deze vrijdagavond mag je je laten raken, inspireren en verbazen. Met verrassende inzichten, theorie, muziek, stilte, verbinding en humor zal je de zaal totaal anders verlaten dan je binnenkomt. Een avond om even los te komen uit je dagelijkse leven en met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Leef van binnenuit, de moeite waard.

Na afloop is er voldoende tijd om nog gezellig na te praten in het sfeervolle Café Foyé van de Zwolse Theaters.

Vrijdagavond 8 november
Van 19:30 uur – 22:00 uur

Koop jouw ticket met een INTRODUCTIEKORTING van € 12,50 op de normale ticketprijs van € 47,50.

➜ Introductieticket = € 35,- euro (incl.  gratis drankje in de pauze)
En je krijgt daarbij tools, handvatten, loslaat technieken, persoonlijke inzichten én bovenal een avondje uit voor jezelf!

TICKETS ZIJN ZEER BINNENKORT TE KOOP VIA ZWOLSE THEATERS.

 

Het geheim van creatie
Dagworkshop

Stel jezelf eens de volgende vragen: Laat jij je vaak teveel leiden door de dag en externe omstandigheden waardoor je te weinig tijd vrij maakt voor wat je echt wilt? Wil je dolgraag veranderen en meer gehoor geven aan intuïtieve ingevingen? Heb je zin in iets nieuws? Een nieuwe baan? Ander werk of een ander huis? Meer rust en tijd voor sociale contacten? Heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen of ontmoetingen? Meer geld? Focus of een nieuwe relatie? Wil jij patronen doorbreken?

Dan stellen wij jou de vraag: Wat heb je tot nu toe gedaan om dit in je werkelijkheid te brengen? Wanneer je geen focus hebt en afwachtend bent kan dat wat je graag wilt niet gemanifesteerd worden. Focus vraagt om voorbereiding. Het vraagt om tijd voor bezinning, voelen, intuïtie en stilte. Door stilte kan helder worden wat jouw plan en verlangen is. Daarna kun je ermee aan de slag.

Heel graag willen we je kennis laten maken met het geheim van creatie. We nemen je vanuit kennis en ervaring mee in het gehele creatieproces.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om je wensen te manifesteren? Gun jij jezelf ook het allermooiste en wil je dit hele creatieproces samen met ons beleven? Geef je dan nu op voor deze dagworkshop.

Deze workshop geef ik samen met mijn collega Rita Mulder.
Rita Mulder is coach/trainer en docent aan de Nederlandse Coach Academie (NCA). Ze leidt al jaren coaches op. Daarnaast heeft ze sinds 2009 haar eigen coachingspraktijk en begeleidt ze hooggevoelige leerkrachten/mensen. Het is haar passie om hooggevoelige mensen de unieke waarde van hun hooggevoeligheid te laten ervaren en ze weer in verbinding te brengen met hun diepste kern. Rita is zelf hooggevoelig en kent het proces. Ze is een ervaren opsteller en haar expertise is kwetsbaarheid. Wij ontmoeten elkaar voor coaching en intervisie.

Haar motto: ‘Do not apologize for being sensitive and emotional. It means you have a big, beautiful and open heart and that’s a gift’  – Anna Grace Taylor –

www.ritamulder.com
www.coachopleidingen.com

 

Wie voelt leeft, wie niet meer voelt wordt geleefd. Leer wat je voelt’. – Myrjan

 

Praktisch

Data:        Zaterdag 18 januari 2020
Tijd:         10:00 – 17:00 uur
Locatie:   Praktijk Myrjan
Kosten:     97,-  euro incl. 21 % btw

Er is koffie/thee en wat lekkers in de pauzes aanwezig. Excl. lunch

Ontwikkel je intuïtie!

Intuïtie is het ‘eigen’ weten. Het is dat wat je vanuit je kern weet, het spontaan weten. In plaats van passief te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en ontwikkelen. Door je intuïtief te ontwikkelen ervaar je meer controle over jezelf in wat jij wilt en waar je richting aan wilt geven.

Je kunt je intuïtie niet manipuleren, maar leren luisteren naar je intuïtie is wel te trainen. Het is goed toepasbaar in je werk en privé leven en leidt tot innerlijk leiderschap. Je wordt bewust wanneer jij je laat leiden door gedachten, je omgeving, andere mensen, beperkende gedachten. Wat zijn emoties, feiten en wat is je gevoel. Ook leer je inzicht krijgen in energieoverdracht tussen jou en de ander.

In de tijd waarin we leven hoeven we de wereld niet als stressvol te ervaren wanneer je nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Intuïtieve vaardigheden onder andere om ons te kunnen aanpassen in deze snel veranderende omgeving. Enorm veel prikkels en afleidingen komen dagelijks middels vele kanalen op ons pad. Wat we in de middeleeuwen in een heel leven aan prikkels binnen kregen, krijgen we nu in 1 dag binnen. Ons systeem is hierop nog niet aangepast.

‘Intuïtieve ontwikkeling heeft mij bezieling in mijn functioneren gegeven en contact met mijn eigen waarheid. Dit leidt tot veel meer geluk, verbinding en innerlijke kracht in het leven. Ik gun dit iedereen!’

 Wat kun je bereiken met deze training?

Innerlijke bewustwording – helderheid – jezelf en anderen beter gaan zien – meer grip op je leven –  grenzen stellen – keuzes maken – inzicht krijgen in je energiehuishouding en chakra’s – je persoonlijke energie versterken.

Door middel van: meditatie, aandacht, chakra’s energiebewustzijn, visualisaties en oefening.

Hoe meer jij ervaart hoe het is om in contact te zijn met je intuïtie hoe meer je hiernaar zal luisteren. Je zal meer geluk, mogelijkheden, vertrouwen en rust gaan ervaren.

Deze training is ongelooflijk krachtig voor jezelf, het proces waarin jij nu zit en helpt jou in de communicatie met anderen. Je laat niet langer je gedachten en emoties leidend zijn, maar je intuïtie. Ook neem je andere beslissingen die beter blijken te zijn voor jou, je gezin, je omgeving of je bedrijf, collega’s of medewerkers. Je zal innerlijk leiderschap ervaren.

De eerst volgende data van bijeenkomsten training:

Vrijdag 4 oktober          9:30 uur –  13:30 uur
Vrijdag 18 oktober        9:30 uur –  12:30 uur
Vrijdag 15 november    9:30 uur –  12:30 uur
Vrijdag 6 december      9:30 uur –  12:30 uur

Er is koffie en thee en water aanwezig.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Contact

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen met de activiteiten en blogs? Of wil je graag meer informatie over een activiteit. Via het contactformulier kan je ook een bericht of vraag achterlaten!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial