Myrjan Vroom

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Een zeepbel heeft iets magisch, straalt en beweegt moeiteloos. De stilte is gevangen in de bel. Wanneer wij de stilte in onszelf kunnen ervaren verbinden we ons met ons centrum en de kennis van de bron. We komen allemaal voort uit één bron, net als de zeepbel uit water. We bewegen met een groot gevoel van vrijheid en ervaren het meeste geluk wanneer we dit ervaren en bewustzijn.

Toegang tot deze bron geeft ons kennis over onder andere de universele principes, maar ook onze individuele kerntaken. In het universum zijn verschillende natuurwetten verscholen die ons als mens en als organisatie vrij kan laten stromen. Het is mijn passie om mensen te leren wat ze voelen en zich te kunnen verbinden met de stille waarnemer, zichzelf. Mijn naam is Myrjan Vroom, 37 jaar en ik ben al jaren zelfstandig ondernemer. Samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik in Zwolle.

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Hoe het begon

Voordat ik begon met mijn eigen praktijk ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2001 heb ik de HBO opleiding Accountmanagement (Marketing en communicatie) afgerond aan de Hogeschool Schoevers in Groningen. Daarna heb ik lange tijd in de makelaardij gewerkt en de laatste jaren was ik Senior Accountmanager bij uitgeverij Wegener. Met geheel Nederland als werkgebied was dit een boeiende, leerzame tijd.

Myrjan Vroom

Start als intuïtief Coach

In 2010 werd een droom werkelijkheid: Ik begon mijn eigen onderneming. En niet in de sales, marketing of makelaardij. Vanaf 2004 ben ik mij namelijk intuïtief en spiritueel gaan ontwikkelen. Ik heb cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond en vele boeken gelezen. Een belangrijke stap was de opleiding Jassentechniek in Oss. Vanaf de inschrijving wist ik dat dit de opstap zou zijn naar mijn eigen praktijk en droom als zelfstandig ondernemer. Een jaar later kwamen de eerste cliënten. Nog steeds werk ik met deze effectieve behandelmethode. Daar heb ik het magnetiseren en coachen aan toegevoegd. In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen begeleiden om aansluiting te vinden met hun natuurlijke staat van zijn. Zichzelf.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Certificaten

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht