Myrjan Vroom

Gediplomeerd coach – magnetiseur – trainer – spreker

Een zeepbel heeft iets magisch, straalt en beweegt moeiteloos en vrij. We bewegen met een groot gevoel van vrijheid en ervaren het meeste geluk wanneer we verbinding met onszelf ervaren en bewustzijn.

Ik vind de tijd waarin we leven erg boeiend. Mijn naam is Myrjan Vroom, 38 jaar en ik ben al jaren zelfstandig ondernemer. Samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik in Zwolle. In deze tijd van grote, snelle veranderingen en transformatie worden velen om verschillende redenen op zichzelf terug geworpen. Dit kan door onder andere relatieproblemen, overgevoeligheid, verlies, reorganisaties in werk, stress symptomen, fysieke klachten, angsten, heftige emoties, piekeren en/of vermoeidheid. Wat wil ik? Wat moet ik nu? Waarom ben ik op deze wereld? Waarom voel ik mij ontevreden? Waarom denk ik dat het goed gaat en heb ik toch weinig energie? Angsten, onrust, twijfel en onzekerheden worden voelbaar.
Zelf heb ik al weer jaren geleden een positieve switch gemaakt en ben ik in verbinding met mij zelf keuzes van binnenuit gaan maken. Door het luisteren naar subtiele signalen kan je wereld er anders uit gaan zien.  Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je verbinding ervaart niet alleen jij, maar ook de wereld om ons heen een stukje mooier wordt! Daar draag ik graag aan bij.

 

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

Hoe het begon

Voordat ik begon met mijn eigen praktijk ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2001 heb ik de HBO opleiding Accountmanagement (Marketing en communicatie) afgerond aan de Hogeschool Schoevers in Groningen. Daarna heb ik lange tijd in de makelaardij gewerkt en de laatste jaren was ik Senior Accountmanager bij uitgeverij Wegener. Met geheel Nederland als werkgebied was dit een boeiende, leerzame tijd.

Myrjan Vroom

Start als intuïtief Coach

In 2010 werd een droom werkelijkheid: Ik begon mijn eigen onderneming. En niet in de sales, marketing of makelaardij. Vanaf 2004 ben ik mij namelijk intuïtief en spiritueel gaan ontwikkelen. Ik heb cursussen gevolgd, lezingen bijgewoond en vele boeken gelezen. Een belangrijke stap was de opleiding Jassentechniek in Oss. Vanaf de inschrijving wist ik dat dit de opstap zou zijn naar mijn eigen praktijk en droom als zelfstandig ondernemer. Een jaar later kwamen de eerste cliënten. Nog steeds werk ik met deze effectieve behandelmethode. Daar heb ik het magnetiseren en coachen aan toegevoegd. In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen begeleiden om aansluiting te vinden met hun natuurlijke staat van zijn. Zichzelf.

Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!

Certificaten

Contact

Neem gerust contact met mij op. Vul je gegevens hieronder in dan neem ik z.s.m contact met jou op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht